De groepen 3 & groep 4 knutselen gezellig samen!

Vrijdag 27 oktober gingen alle kinderen van groep 3&4 gemixt aan de slag met verschillende knutselopdrachten. Voor de vakantie hebben we alle kinderen al verteld over de opdrachten waaruit ze mochten kiezen. 

In de klas van juffrouw Mien werd er met wasco getekend op oude lakens. Volgende week gaan ze daar verder aan de slag met water & ecoline waardoor hun tekening er als een écht kunstwerk uit zal komen te zien. 

In de klas van juffrouw Yvonne hebben de kinderen monsters gekleid. Eerst moest er flink gekneed worden, maar de resultaten van deze monsters aan het eind van de les waren indrukwekkend! Volgende week worden de monsters nog geschilderd. Het beloven schitterende monsters te worden.

In één van de lokalen van groep 4 hebben de kinderen met juffrouw Annita hele mooie halloween-lampionnen geknutseld. Deze lampionnen lijken wel echte pompoenen! Binnenin deze lampionnen, brandt zelfs een kunstlampje. Volgend week worden deze fraaie lampionnen afgemaakt.

In het andere lokaal van groep vier bij meester Roel hebben de kinderen allerlei "enge" figuren getekend. Deze figuren worden uiteindelijk geplakt bij een spannend spookhuis. De kinderen hebben vleermuizen, spoken, heksen, pompoenen en zelfs dinosaurussen getekend! Als deze mooie kunstwerken ophangen zullen sommige voorbijgangers zich een hoedje schrikken! 

Op vrijdag 3 november, krijgt dit gezellige knutsel-uurtje van groep 3 & 4 een vervolg.

Terug naar overzicht