Woensdag 30 januari OPEN DAG

  • Woensdag 30 januari OPEN DAG

ZEGT HET VOORT,  ZEGT HET VOORT

Op woensdag 30 januari a.s. organiseren wij tussen 09.00-12.00 uur onze jaarlijkse Open Dag.

Deze ochtend staan onze deuren wagenwijd open voor de ouders van nieuwe leerlingen zodat zij de sfeer op onze school kunnen komen proeven en de school 'in bedrijf' zien. Leerkrachten verzorgen een rondleiding en vertellen over het dagelijks reilen en zeilen op De Boogurt. De Open Dag is met name bedoeld voor ouders wiens kind vóór 1 oktober 2020 vier jaar wordt.

Aanmelden op onze school gebeurt digitaal. Ouders van nieuwe leerlingen kunnen hun kind aanmelden via onze website www.deboogurt.nl onder het kopje 'voor ouders' en vervolgens 'nieuwe leerling'. Onderaan die pagina staat het aanmeld- en ontwikkelingsformulier die beide digitaal ingevuld en verstuurd moeten worden. Na ontvangst van deze digitale formulieren ontvangen ouders binnen 6 weken bericht over mogelijke plaatsing. Aanmelden graag vóór 1 maart 2019, dit in verband met het aanvragen/toewijzen van financiële middelen en het inzetten van leerkrachten voor het schooljaar 2019/2020.

Hebt u vrienden/kennissen met kinderen rond de leeftijd van 3 jaar, attendeer hen dan op de Open Dag op woensdag 30 januari en ook op het tijdig aanmelden van hun kind(eren).

Peuterspeelzaal Hummelhonk is deze woensdagochtend ook geopend voor bezoekers.

Terug naar het overzicht

Fijn om weer op school te ...

Fijn om weer op school te zijn!

Wat fijn om alle kinderen deze ochtend weer op school te ...

Nieuwe beslisboom

Nieuwe beslisboom

Weet u niet of uw kind naar school kan en mag? Check het ...

Aanmelden nieuwe leerlingen

Aanmelden nieuwe leerlingen

Wordt uw zoon/dochter vóór 1 juni 2022 vier jaar?