Over De Boogurt

De Boogurt vormt een krachtige leeromgeving waarin kinderen en volwassenen uitgedaagd worden om in een positieve sfeer samen veel te leren. We vinden het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen, zich thuis voelen in de groep en dat ze vertrouwen krijgen en houden in zichzelf, in ons en elkaar. We leren kinderen zich weerbaar op te stellen voor de maatschappij, waarvan zij deel gaan uitmaken. Op De Boogurt komt elk kind tot bloei!

Ons nieuwe schoolgebouw straalt onze visie uit: transparant, licht, fris en helder.

In de periode maart-april 2017 is een leerling- en oudertevredenheidsonderzoek verricht naar de tevredenheid van leerlingen en ouders van BS De Boogurt. Aan dit onderzoek hebben alle leerlingen vanaf groep 5 meegedaan  en 58 % van de ouders van alle leerlingen. Een samenvatting van deze onderzoeken vindt u hieronder.

Oudertevredenheidsonderzoek 2017
Leerlingtevredenheidsonderzoek 2017
Passend Onderwijs

De school in bedrijf

Moet u binnenkort een keuze maken voor een passende school voor uw kind(eren)?
En wilt u graag een keer een kijkje komen nemen? Meld uw verzoek dan online aan en wij nemen z.s.m. contact met u op.